Magazine of Blogs

Monster Beats selv gjør high-end stereo ledning

Published by: airmax2022 on 2nd May 2012 | View all blogs by airmax2022

Jeg tror jeg sier ikke at vi alle vet Monster Beats selv gjør high-end stereo ledning startet utformingen av headset-ledningen entydig linje er myk, men ikke pakket, gullbelagte kontakter del av det mer spesialisert forskning, og hvor produktet pullopen gap.

Ifølge offisielle data, til monster Monster Beats Studio svart Wire Monster fire svingete Quadripole patent teknologi, minimere lydoverføring tap, og for å oppnå høyest kvalitet lydbalansen, klarhet og oppløsning. I tillegg til den unike utformingen av utseende, headsettet når det gjelder funksjonalitet, er det mange særegne design. Først, hva er overraskende er at hodesettet med innebygget demping kretsteknikk kan sies er en aktiv headset.

Hvis det er heller ikke spesielt hodesett magi av de unike unike ferdigheter, er at når du lytter til musikk hvis noen etter deg, trenger du ikke å ta av Tour Hodetelefoner, men kan holde nede høyre øre, den “b” symboler, ble konserten umiddelbart avbrutt, og støyreduksjon funksjonen vil slutte å fungere, mens lyden av omverdenen vil bli utvidet. Slipp hånd, alt tilbake til det normale, er du tilbake til din verden av musikk.

Comments

0 Comments

     
Please login or sign up to post on this network.
Click here to sign up now.

google stockton Earn Your Keep thee fab

All rights reserved 2013 Mario Rebiero & Guillermo Riberal III